mr. M.R.E. Gelok (Machiel)

Machiel Gelok voelt zich thuis tussen de ondernemers. Hij specialiseerde zich als advocaat in het ondernemings- en arbeidsrecht.

Al meer dan dertig jaar adviseert hij bedrijven. “Niet om de hete brij heen draaien, dat is mijn aanpak.”

mr. M.R.E. Gelok (Machiel)
mr. M.R.E. Gelok (Machiel)
  • Varen
  • Skiën
  • Reizen

“Ondernemers weten uitstekend wat ze willen. Vaak komen ze met concrete problemen of vragen bij mij. Voor helder en duidelijk advies. Dat krijgen ze dan ook: ik wind er geen doekjes om. Ik confronteer ze met hun situatie, met de mogelijkheden. En ik zeg waar het op staat. Ook als procederen geen zin heeft. Het samenspel, waarbij mijn cliënt van mij alle ruimte krijgt om mee te denken, dát vind ik mooi aan werken in dit rechtsgebied.”

“Mijn cliënten krijgen van mij alle ruimte om mee te denken. Dat vind ik mooi aan werken voor ondernemers.”

mr. M.R.E. Gelok (Machiel)

“Of het nu gaat om het begeleiden van een doorstart, faillissement of schuldsanering, of om het incasseren van openstaande posten: ik strijd voor de meest optimale uitkomst voor beide partijen. Dat is wat telt. Ook na meer dan vijfendertig jaar in het vak krijg ik er de meeste energie van als dat lukt. Om dat te kunnen bereiken, is niet alleen juridische kennis nodig, maar ook veel creativiteit, gevoel en inlevingsvermogen in de andere partij.”