mr. A. Oomen (Albert)

Albert Oomen is een van de oprichters van Haans Advocaten Roosendaal.

Om financieel-juridische problemen op te lossen staat hij bedrijven bij als doorgewinterd advocaat in het ondernemingsrecht. “Handje vasthouden en meepraten? Daar heeft een ondernemer niks aan.”

mr. A. Oomen (Albert)
mr. A. Oomen (Albert)
  • Varen
  • Golf
  • Fietsen

“Juridische vraagstukken voor ondernemingen kunnen heel complex zijn. Of het nu gaat om het opzetten van BV’s, faillissementen en personeelskwesties, overnames of geschillen tussen aandeelhouders. Elke situatie is anders. Met mijn collega’s bij Haans Advocaten hebben we voor élk denkbare situatie wel de kennis en ervaring in huis. Die combinatie van disciplines vind ik zo mooi aan dit kantoor.”

“Soms moet je een klant confronteren met zijn ongelijk, wanneer je weet dat dit op de lange termijn het beste is.”

mr. A. Oomen (Albert)

“Zelf ben ik ook ondernemer. Dus ik snap de manier van denken en de belangen van mijn klanten. In mijn aanpak handel ik altijd uit het belang van de ondernemer. En ik denk vanuit zijn portemonnee op de lange termijn. Soms moet je dan zeggen dat hij ongelijk heeft, om zo een kostbare rechtbankprocedure af te raden. Handje vasthouden en meepraten? Daar heeft niemand iets aan. Aan een goede relatie op lange termijn wel. Dan zie je dat een klant al belt als een probleem dreigt te ontstaan – en niet pas nadat het escaleert.”

Lees mijn laatste actualiteiten