Werken bij Haans

Wij zijn momenteel op zoek naar een juridisch medewerker / (beginnend) advocaat

VACATURE JURIDISCH MEDEWERKER / (BEGINNEND) ADVOCAAT

Ben jij een gedreven jurist of advocaat die op zoek is naar een uitdagende job? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!  

Werken bij Haans Advocaten Roosendaal

Bij Haans Advocaten Roosendaal helpen wij onze klanten om succesvol te ondernemen, te werken, te wonen én te leven. Wij focussen ons op het ondernemingsrecht en op het familierecht.

Ons kantoor staat veel ondernemers bij. Wij helpen ondernemers om bij alles de best mogelijke oplossing te vinden. Van de start van een bedrijf tot bedrijfsoverdracht en letterlijk alles wat je onderweg tegenkomt. Van financiering en contracten tot geschillen op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsrecht, huurrecht of vergunningen. Ook als de onderneming in zwaar weer terechtkomt of een probleem heeft in de privésfeer, ondersteunen wij. 

Daarnaast hebben wij bij Haans Roosendaal meerdere rechtsbijstandsverzekeraars in onze portefeuille, die met regelmaat een beroep op ons doen. Met name in je eerste jaren als advocaat zal je binnen ons kantoor veel werkzaam zijn in deze praktijk. Dit betekent dat je al snel zelf dossiers behandelt, naar zittingen gaat en een breed scala aan zaken krijgt. Dit varieert van geschillen met de overheid, zoals over vergunningen of bestemmingsplannen tot verbintenisrechtelijke geschillen, zoals arbeidsrecht, burenrecht, bouwrecht en algemeen contractenrecht. Kortom: een echte procespraktijk.

Voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • een afgeronde WO rechtenopleiding richting civiel recht en/of bestuursrecht;
  • minimaal 1 jaar inhoudelijke werkervaring als jurist of advocaat;
  • een proactieve en oplossingsgerichte werkwijze;
  • een sterk analytisch vermogen;
  • een klantvriendelijke instelling;
  • een stevige persoonlijkheid en gevoel voor humor;
  • affiniteit voor de regio Roosendaal;
  • ambitie om door te groeien binnen ons kantoor.

Wat bieden wij jou?

Haans Advocaten Roosendaal is een informeel en nuchter kantoor. Bij onze advocaten staan de deuren open en zijn de lijntjes kort. We bieden onze advocaten uitdagend werk met ruimte voor eigen initiatief, een plezierige informele omgeving met gedreven professionals én de mogelijkheid om jouw ervaring en ambities verder uit te bouwen. Tot slot biedt ons kantoor prima arbeidsvoorwaarden. We letten daarbij op je leeftijd, opleiding, ervaring en motivatie.  

Interesse?

Mail je sollicitatie en cv naar Marianne Heesmans (heesmans@haansroosendaal.nl).