Planschadevergoeding of nadeelcompensatie

Het zal je maar gebeuren: het uitzicht vanuit je woning wordt blijvend verpest door de komst van een industrieterrein. Of er wordt een weg gepland die over jouw erf loopt. Dit is niet alleen erg vervelend voor jou zelf, maar kan de waarde van jouw woning of erf aanzienlijk verminderen. Soms is financiële compensatie mogelijk in de vorm van planschadevergoeding of nadeelcompensatie. Schakel daarom een advocaat in voor advies bij planschade.

Advies bij planschade door onze advocaat

Jouw advocaat van Haans Roosendaal staat je bij. De advocaat helpt met het starten van een planschade onderzoek, maar ondersteunt je ook in de aanvraag van een planschadevergoeding. Uiteraard staat jouw advocaat ook voor je klaar indien het nodig is bezwaar aan te tekenen of in beroep te gaan. Zo ben je ervan verzekerd dat je begeleid wordt in het gehele proces bij planschade.

Haans Roosendaal helpt je verder

Weet je niet zeker of jij recht hebt op een planschadevergoeding? Schakel een advocaat van Haans Roosendaal in. Wij adviseren jou graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

wij helpen je verder met deze onderwerpen