Bestemmingsplannen

Of het nu gaat om een plan voor een gehele stadskern, het buitengebied of een ‘postzegelplan’: een bestemmingsplan kent een vastomlijnde procedure en termijnen. Bij het voorontwerp is er ruimte om mee te praten. Is er sprake van een ontwerpbestemmingsplan, dan kun je een zienswijze indienen. Bij een vastgesteld bestemmingsplan is beroep instellen bij de Raad van State een optie. Onze ruimtelijke ordening advocaat kent alle ins en outs en kan jou bijstaan in iedere fase van de procedure.

Advocaat ruimtelijke ordening

De regels inzake ruimtelijke ordening zijn vastgesteld in diverse wetten en besluiten, waaronder de Wet Ruimtelijke Ordening. Onze advocaat ruimtelijke ordening is op de hoogte alle wetten en regelgevingen die van toepassing zijn bij bestemmingsplannen. Door een advocaat ruimtelijke ordening van Haans Roosendaal in te schakelen, ben je ervan verzekerd dat je over alle benodigde informatie beschikt. Op deze manier geven wij jou waardevol advies, maar kunnen wij jou ook bijstaan in gerechtelijke procedures omtrent bestemmingsplannen.

Neem contact op

Wil je weten wat onze advocaat ruimtelijke ordening voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze advocaat ruimtelijke ordening helpt je graag verder.

actualiteiten over bestemmingsplannen