Over Haans Advocaten Roosendaal

Bij Haans Advocaten in Roosendaal helpen we je om succesvol te ondernemen, werken, wonen en leven. Om problemen zoveel mogelijk te voorkomen. En waar nodig snel en effectief op te lossen. Hoe we dat doen?

1. Met kennis en inzicht

Onze advocaten hebben zich stuk voor stuk vastgebeten in hun specialisme en aandachtsgebieden. En ze weten elkaar te vinden: de lijntjes zijn kort en onze deuren staan open. Samen zijn we klaar voor élk vraagstuk waar je privé of zakelijk mee te maken kunt krijgen.

2. Met 100% focus op Business & Family

We hebben ons helemaal gefocust op ondernemingsrecht en familierecht. En dat is geen toeval. Als ondernemer kun je privé en de business immers niet los van elkaar zien. Onze specialisten overzien samen het complete plaatje en komen met een oplossing die óveral rekening mee houdt.

3. Met mensenmensen

Ons werk draait niet om regels, maar om mensen. Daarom zijn we toegankelijk én resultaatgericht. Want als je een probleem hebt, wil je dat er iemand naast je staat die je begrijpt, meedenkt en zich helemaal inzet voor jóúw belangen.

4. Met inzet

Bij Haans Advocaten laten we zaken niet op hun beloop. We denken vooruit en nemen actie om problemen zoveel mogelijk te voorkomen of beheersbaar te houden. Procederen is lang niet altijd nodig. Maar áls het moet, dan doen we ook dat met overgave.

5. Met maatwerk

Bij Haans Advocaten krijg je geen standaardantwoorden. Wij gaan niet met je onderneming of je leven aan de haal. Jij zit aan het stuur en bepaalt wat je wilt bereiken. Wij helpen je met advies over wat in jouw situatie verstandig is, en we zorgen voor de rest.

Haans Advocaten staat voor

  • Diepgaande juridische kennis

  • Gespecialiseerde dienstverlening

  • No-nonsense aanpak