Over Haans Advocaten Roosendaal

Bij Haans Advocaten in Roosendaal helpen we je om succesvol te ondernemen, werken, wonen en leven. Om problemen zoveel mogelijk te voorkomen. En waar nodig snel en effectief op te lossen. Hoe we dat doen?

1. Met kennis en inzicht

Bij Haans Advocaten hebben we élk juridisch vakgebied in huis. Onze advocaten hebben zich stuk voor stuk vastgebeten in hun specialisme en aandachtsgebieden. Samen zijn we klaar voor élk vraagstuk waar je privé of zakelijk mee te maken kunt krijgen.

2. Met mensenmensen

Ons werk draait niet om regels, maar om mensen. Daarom zijn we toegankelijk én resultaatgericht. Want als je een probleem hebt, wil je dat er iemand naast je staat die je begrijpt, meedenkt en zich helemaal inzet voor jóúw belangen.

3. Met inzet

Bij Haans Advocaten laten we zaken niet op hun beloop. We denken vooruit en nemen actie om problemen zoveel mogelijk te voorkomen of beheersbaar te houden. Procederen is lang niet altijd nodig. Maar áls het moet, dan doen we ook dat met overgave.

4. Met maatwerk

Bij Haans Advocaten krijg je geen standaardantwoorden. Wij gaan niet met je onderneming of je leven aan de haal. Jij zit aan het stuur en bepaalt wat je wilt bereiken. Wij helpen je met advies over wat in jouw situatie verstandig is, en we zorgen voor de rest.

5. Met alle disciplines onder één dak

Onze gespecialiseerde juristen werken nauw met elkaar samen. Zo zijn we gezamenlijk breed onderlegd en kunnen we je in elk domein helpen. Dus mocht je naast een faillissement ook te maken krijgen met een werknemersconflict, strafzaak of echtscheiding?  Dan vind je bij ons alle hulp onder één dak. 

Haans Advocaten staat voor

  • Diepgaande juridische kennis

  • Gespecialiseerde dienstverlening

  • No-nonsense aanpak