mr. T.M. Kools (Tom)

Als advocaat adviseert Tom Kools kleine ondernemers en particulieren op een breed scala aan rechtsgebieden.

Van ondernemingsrecht tot contractrecht en van insolventierecht tot buren- en huurrecht. “Ik heb altijd één duidelijk doel: een oplossing waarmee jij verder kunt.”

mr. T.M. Kools (Tom)
mr. T.M. Kools (Tom)
  • Hardlopen
  • Fitness

“Het privaatrecht gaat over geschillen tussen particulieren of ondernemers onderling. Zij komen bij mij met een probleem en ik probeer een zo goed mogelijke oplossing te bereiken. Dat begint altijd met goed luisteren naar mijn cliënt. Ik heb een nuchtere kijk op zaken en zet snel alle feiten op een rij. Op die manier kan ik een passend advies geven voor jouw probleem."

"Ik heb een nuchtere kijk op zaken en zet snel alle feiten op een rij. Op die manier kan ik een passend advies geven voor jouw probleem.”

mr. T.M. Kools (Tom)

“Procederen is soms onvermijdelijk. Als het belang van de klant dat vergt, moet je ook doorpakken. In de meeste gevallen probeer ik echter om actief op zoek te gaan naar een minnelijke oplossing. Zo weten beide partijen het snelst waar ze aan toe zijn en is het niet nodig om een langdurige en kostbare gerechtelijke procedure te voeren”

Lees mijn laatste actualiteiten