mr. R.L.H. Boas (Rob)

Rob Boas adviseert als advocaat grote én kleine bedrijven bij alles waar ze tegenaan lopen op het gebied van ondernemings-, vervoer- en arbeidsrecht en contracten.

“Ik hou van eerlijk advies en korte lijnen. Als ondernemer wil je weten waar je aan toe bent.”

“Voordat ik het advocatenberoep ging uitoefenen, gaf ik als jurist achttien jaar lang les aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daar heb ik geleerd om complexe juridische problemen goed te analyseren en snel te doorgronden. Dat voorkomt een hoop onnodige juridische handelingen en dat merken klanten in hun portemonnee. Ik weet altijd snel een reële inschatting te maken van de positie van mijn klant: moeten we schikken? Of kunnen we ons punt maken?”

“Klanten staan voor mij altijd centraal, maar aan meepraten doe ik niet. Ik geef eerlijk advies en zeg direct als ik een beslissing onverstandig vind.”

mr. R.L.H. Boas (Rob)

“De tijd dat de advocaat een opdracht kreeg, die uitvoerde en achteraf rapporteerde aan de klant, is voorbij. En gelukkig maar. De juridische kennis heb ík op zak, maar sparren met een klant is het leukste dat er is. Als je een duurzame relatie opbouwt help je elkaar verder. Zo werk ik al 25 jaar voor een groot vervoersbedrijf. In de loop der jaren leer je veel van elkaar. Al mijn klanten uit die branche profiteren van die kennis.”

Ik ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht Advocaten (NVA).