mr. B.I. van Vugt (Babette)

Babette van Vugt is als advocate gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Zaken met grote belangen voor zowel de werkgever als werknemer. “Beide partijen willen snel zekerheid. Die probeer ik ze te geven.”

mr. B.I. van Vugt (Babette)
mr. B.I. van Vugt (Babette)
  • Skiën
  • Zee
  • Gezin

“In het arbeidsrecht gaat het om problemen die veel impact hebben. Het afscheid van een werknemer of het wel of niet verliezen van een baan. Wat zelfs kan leiden tot financiële en soms ook relationele problemen. Of je nu werkgever of werknemer bent, beide partijen zijn erbij gebaat snel tot een overeenkomst te komen. Dat snelle schakelen, daar krijg ik energie van. Ik hou van actie-reactie. Vertraging in zo’n proces zal zeker niet van mijn kant komen.”

“Arbeidsconflicten hebben veel impact en vragen om een snelle oplossing. Snel schakelen, actie-reactie. Dát geeft mij energie.”

mr. B.I. van Vugt (Babette)

“Ik vertegenwoordig zowel werkgevers als werknemers. Aan welke kant ik ook sta, mijn kracht is dat ik me altijd inleef in de andere partij. Daar neem ik mijn cliënt in mee. Zo komt een oplossing al een stuk dichterbij en groeit de kans dat we een regeling kunnen treffen. Want dat is voor beide partijen de allersnelste oplossing. Mocht het toch tot een procedure komen, dan sta ik voor honderd procent achter mijn cliënt.”

Ik heb de specialisatieopleiding arbeidsrecht PALA met succes doorlopen en ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/’s-Hertogenbosch (VAR).

Lees mijn laatste actualiteiten