Haans hockeytoernooi 2018

Haans Roosendaal Bedrijfshockeytoernooi 2018

Voor de zevende keer op rij organiseert Haans Advocaten Roosendaal ook dit jaar weer hét bedrijfshockeytoernooi van de regio Roosendaal. Een uitstekend moment om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te onderhouden. Gezelligheid staat voorop. Hockeyervaring is geen must. We zullen zonodig een onderscheid maken in poules voor de meer en minder geoefende hockeyer.

Op donderdag 23 augustus 2018 is het tijd om van de bank te komen en deel te nemen aan het Haans Advocaten Hockeytoernooi 2018. 

Voor deelname komen teams in aanmerking, welke zijn samengesteld uit spelers werkzaam bij één onderneming - of aan deze onderneming gelieerde ondernemingen - dan wel teams samengesteld uit beroeps- en vakgenoten. Een team moet bestaan uit 11 spelers, waarvan minimaal drie dames. Ook niet complete teams en individuele deelnemers zijn van harte welkom. Wij zullen proberen in dat geval alsnog een compleet team te vormen door opvulling met een ander incompleet team. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Uiteraard zijn ook jullie supporters van harte welkom! Meedoen? Stuur dan snel een mail naar jongenelen@haansroosendaal.nl. Ook dit jaar geldt weer: VOL = VOL.